SAMARBEIDSPARTNERE

Arts & Business

Vi har vært med å utvikle og gjennomføre Coachingkurs for personer fra Kultur og Næringsliv (2004-2006). Samt vært med å utvikle og gjennomføre «Kompetanseutvikling på kryss og tvers for kultur og Næringsliv i Nord Norge» (2007-2008).

Ellen-Astri Lundby, filmregissør

Sammen med Ellen-Astri kan filmkamera trekkes inn som et uhøytidlig verktøy til å kunne kommunisere bedre og bli trygg på mediet.

Ellen-Astri bruker bl.a. humor og personlige historier til å fortelle om alvorlige temaer i sine dokumentarfilmer.

Erling Dahl

Mer lagspiller enn solist, vi kjenner han som en engasjert formidler av musikk og som mangeårig direktør ved Edvard Grieg Museum, Troldhaugen.

Innenfor organisasjonsutvikling samarbeider vi med Erling med utgangspunkt i hans erfaringer i musikk og musiske prosesser.

«Fra å høre til å høre etter» står som hovedoverskrift, enten det gjelder samspillet mellom det å lede og å bli ledet, eller bevisstgjøring av ledelsesrollen.

Heidi Kunstpause Vestby

Har skapt kunstpause. Når et team skal strekke seg litt utenfor komfortsonen og kommunisere med noe annet enn ord er kunstpause med Heidi et vellykket samspill.

Kjetil Berge, kunstner

I organisasjonsveiledning har vi brukt Kjetil sine grafiske arbeider for å skape refleksjon. Vi har samarbeidet i forbindelse med utsmykkingen av Holte Skole.

Lucas design & illustrasjon

Vi er kollegaer i samme vepsebol. Marte er fantastisk med alt som handler om design i stor og liten skala.

Per Anders Nordengen

Per Anders er en god kollega og en fantastisk formidler.

Vi samarbeider i organisasjoner der de både vil ha prosessarbeid  og inspirerende fortellinger flettet i hverandre.

Rudi Gard

Midt i Gudbrandsdalen ligger Rudi Gard. Øystein og Nina har gått i bresjen for å satse på kultur som næring. De har brukt tolv år på å bygge opp en bærekraftig kulturbedrift. Våre kurs i en ramme av spektakulære opplevelser i natur og kultur gir en helt spesiell verdi.

Solveig Styve Holte, dansekunstner

Sammen med Solveig inviterer vi til improvisasjon hvor vi arbeider med kroppens inntrykk og uttrykk, responderer på hverandres initiativ og bevegelser og finner tyngde og trygghet i vår egen kropp.

Vepsebolet

Et lite kulturhus midt i byen!

Har du et prosjekt du vil vise frem, skal du lansere en bok, holde en performance, spille en konsert, lese dikt eller stille ut kunst? Holder du kurs eller har en kurside men mangler lokaler? Vepsebolet er stedet!